ای کاش، پودر آلو بخارا

آلو بخارا پودر غذا

به گزارش نویاب؛ چند روز قبل مادرم برای ناهار چلو مرغ درست کرده بود. اما چون در منزل آبلیمو نداشتیم، برای ترشی در دیگ چند آلو بخارا انداخته بود.

جایتان خالی غذایش خیلی خوشمزه شده بود ولی دو مشکل داشت. یکی اینکه در ظرف هسته های آلو بود و به خصوص وقتی موقع غذا خوردن چشمت به تلویزیون باشد ممکن است برای فرد مشکل ایجاد کند. مشکل دوم هم این بود که آلو در کل غذا به شکل یکنواخت پخش نشده بود و تقریبا شکل خودش را حفظ کرده بود.

با خودم گفتم ای کاش یکی آلوبخارا را به شکل پودر تولید می کرد، تا هم هسته نداشته باشد و هم اینکه مزه آن به طور یکنواخت، همه جای غذا پخش شود.


برامون مهمه بدونیم نظر شما درباره این مطلب چیه؟ لطفا به این مطلب امتیاز بدهید: ( شما اولین نفر هستید که امتیاز می دهید Loading...)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *