بومی سازی:نان رنگی بدون مواد شیمیایی

اخیرا در کشورهای مختلف، تولید مواد خوراکی در رنگ های غیرعادی مورد توجه قرار گرفته است. یکی از مهمترین این مواد، نان ساندویچی است. به دلیل رقابت زیادی که در بازار غذاهای آماده وجود دارد، عرضه محصول با نان رنگی می تواند مزیت رقابتی خوبی را ایجاد کند و مشتریان زیادی را جلب کند. در ایران هم بعضی مغازه ها از این روش استفاده کرده اند که با استقبال چشم گیر مشتریان همراه بوده است.

اما تولید این نان ها با دو چالش روبروست. اول این که در صورت استفاده از رنگ های خوراکی شیمیایی، هم برای سلامتی ضرر دارد و مشتریان در خرید آن تردید می کنند و هم وزارت بهداشت اجازه استفاده از رنگهای خوراکی در نان را نمی دهد. به این دلیل باید از رنگهایی که با مواد خوراکی و گیاهی تهیه می شوند استفاده شود.

در فیلم زیر روش تهیه رنگ قرمز و آبی آموزش داده شده است. برای ساخت بقیه رنگها هم می توانید توضیحات سایت «جیم» را مطالعه کنید. برای تولید رنگ سیاه هم ممکن است زغال چوب خوراکی قابل استفاده باشد.

چالش دومی که باید بر آن غلبه کرد، حذف مزه مواد رنگدهنده گیاهی است. برخی معتقدند موادی که برای رنگدار کردن نان استفاده می شود مزه آن را عوض می کند. برای حل این مشکل یک شرکت در شیراز توانسته است رنگ مواد غذایی را از آنها جدا کند بدون اینکه بو یا مزه ماده اصلی را داشته باشند. اما این کار شاید چندان ساده نباشد. مجری این کار در فیلم زیر کارش را معرفی کرده است.
به نظر می رسد با توجه به ذائقه مردم ایران، این طرح در کشور بازار مناسبی داشته باشد و بتوان با تولید آن کسب و کار موفقی را ایجاد کرد.

با ما همراه شوید:

  • aparat
  • telegram
  • soroush
  • eitaa
  • Instagram
  • bale
  • hamsa
  • idpay

One Comment on “بومی سازی:نان رنگی بدون مواد شیمیایی”

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *