ای کاش؛ غذا منجمد خانگی

به گزارش نویاب؛ بعضی وقت ها که کسی در خانه نیست که آشپزی کند و دیگر نیمرو و املت هم جواب نمی دهد برای همین هم برای تامین غذا به یک مشکل جدی برمی خورم. اگر بخواهم به رستوران بروم اینقدر قیمت ها زیاد شده که آدم غذا برایش زهر می شود. اگر بخواهم ساندویچ یا غذاهای بسته بندی را بخورم، اولاً مواد نگه دارنده زیادی دارد، دوما مزه غذای خانگی را ندارد.

یادم آمد در دوران دانشجویی، یک سال تابستان، ماه رمضان را مجبور بودیم در خوابگاه باشیم. نه از غذای دانشگاه خبری بود نه هر روز می توانستیم به رستوران برویم. یکی از رفقا کار جالبی کرد. به مادرش گفته بود در خانه، انواع خورشت را به صورت خیلی غلیظ آماده کند و آن را در فریزر منجمد کند.

وقتی می خواستیم آنها را آماده کنیم، لازم بود روی آن ها اندکی آب بریزیم و بگذاریم بجوشد، هم گرم می شد، هم فضای کمی در یخچال می گرفت، هم مواد نگه دارنده نداشت و سالم بود و هم مزه غذای خانگی داشت.

ای کاش الان هم که بازار غذا خانگی گرم است، یک نفر این کار را انجام می داد.


برامون مهمه بدونیم نظر شما درباره این مطلب چیه؟ لطفا به این مطلب امتیاز بدهید: ( شما اولین نفر هستید که امتیاز می دهید Loading...)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *