گوشت های فریز شده را سریع گرم کنید

اگر برای غذا از گوشت های منجمد و فریز شده استفاده می کنید، مطمئناً بسیار انتظار می کشید تا یخ آنها آب شود و شما بتوانید آن را آماده طبخ کنید.

“Thaw Claw” نام ابتکار جالبی است که کمک می کند گوشت های فریز شده ۷ برابر سریعتر از حالت معمول گرم شوند.

آشپزها برای گرم کردن گوشت های منجمد عمدتا آن را در داخل آب گرم می گذارند، مشکل اینجاست که گوشت بر روی سطح آب شناور می شود. برای حل این مشکل وسیله ای طراحی شده که به کف سینک ظرفشوئی می چسبد و تیغه های نگه دارنده آن مانع از بالا آمدن گوشت از سطح آب می شوند (این قابلیت در تصویر به خوبی نمایان است).

حالا آب گرم می تواند تمام اطراف بسته را احاطه کند و از این طریق گرم شدن سریعتر آن را موجب شود.

این ابتکار جالب و ساده اکنون ۱۳ دلار به فروش می رسد.


برامون مهمه بدونیم نظر شما درباره این مطلب چیه؟ لطفا به این مطلب امتیاز بدهید: ( شما اولین نفر هستید که امتیاز می دهیدLoading...)

با ما همراه شوید:

  • aparat
  • telegram
  • soroush
  • eitaa
  • Instagram
  • bale
  • hamsa
  • idpay

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *