کسب درآمد با تولید سوسیس خانگی

سوسیس خانگی

بررسی بازار

در سال های اخیر، مردم به مصرف مواد غذایی سالم رو آورده اند؛ از خرید شیر و ماست محلی گرفته تا چیزهای دیگر. از طرفی ذائقه غذایی مردم هم عوض شده و بسیاری از خانواده ها به خصوص جوانها و نوجوانها، مصرف غذاهایی مثل سوسیس و کالباس تبدیل به یک عادت شده است. این موضوع باعث شده که افرادی که به صورت خانگی سوسیس و کالباس طبیعی تولید می کنند بتوانند فروش خوبی داشته باشند. علاوه بر این بسیاری از مردم دید منفی در مورد مواد گوشتی صنعتی پیدا کرده اند و در مورد کیفیت مواد مصرفی و مضرات مواد نگه دارنده این مواد حساس شده اند.

با توجه به این شرایط به نظر می رسد اگر کسی بتواند سوسیس و کالباس را به صورت طبیعی،با طعم مناسب و تنوع کافی تولید کند، بتواند به تدریج اعتماد مشتریان را جلب کند و سهم مناسبی از بازار منطقه خود را به کسب کند.

مزیت رقابتی 

در مورد این کسب و کار، علاوه بر طبیعی و سالم بودن محصول، می توان مزیت رقابتی دیگری را هم اضافه کرد و آن تنوع تولیدات است. علاوه بر تغییراتی که در میزان ادویه و نحوه تهیه آن می توان اعمال کرد، تولید محصولاتی مثل سوسیس سویا!!!، سوسیس ماهی که بوی بد ماهی را حذف کرده، سوسیس با گوشت بوقلمون یا شترمرغ، سوسیس مخلوط بوقلمون و مرغ، سوسیس مرغ پنیری، مخلوط گوشت و مرغ و … می تواند تجربه متفاوتی را برای مشتریان ما ایجاد کند.

آشنایی با کار

برای مشاهده چند نمونه از کسانی که این محصولات را تولید می کنند می توانید به سایت «باسلام» و «شیپور» مراجعه کنید.( اینجا و اینجا و اینجا)

برای آموزش تهیه سوسیس و کالباس هم در سایت های مختلف، آموزش های متنوعی ارائه شده(مثلا اینجا و اینجا و اینجا و اینجا و اینجا )که با دیدن آنها و تمرین و خلاقیت می توانید به طعم مناسبی برسید.


برامون مهمه بدونیم نظر شما درباره این مطلب چیه؟ لطفا به این مطلب امتیاز بدهید: ( شما اولین نفر هستید که امتیاز می دهید Loading...)

با ما همراه شوید:

  • aparat
  • telegram
  • soroush
  • eitaa
  • Instagram
  • bale
  • hamsa
  • idpay

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *