دیروز به معرفی مزایا و مشکلات تولید علوفه هیدروپونیک پرداختیم(اینجا). برای تکمیل این مطلب، در این قسمت به معرفی چند نفر از کسانی که این طرح را اجرا کرده اند می پردازیم. علاوه بر اینکه می توان از تجربیات این افراد استفاده کرد، اگر قصد شروع این کسب و کار را دارید می توانید از نزدیک با آنها صحبت کنید و از مشاوره های آنها استفاده کنید.
محمود عربی- خراسان جنوبی
این گلخانه در فضایی با متراژ ۳۵ متر مربع ایجاد شده و به صورت روزانه از این فضا یک تن علوفه برداشت می شود. بذر علوفه در سینی های مخصوص به ابعاد ۳۰ در ۶۰ کشت می شود، در هر سینی ۳۵۰ تا ۴۰۰ گرم بذر کاشته می شود و سینی ها بصورت طبقاتی قرار داده می شوند.
علوفه ها شامل جو، گندم و یونجه مخصوص دامداریهاست که خوراک دامها همچون گاو، گوسفند و شتر را تامین می کند. با این روش مصرف آب به میزان ۹۹ درصد کاهش می یابد به طوریکه که برای تولید یک تن علوفه ۵۰۰ تا ۹۰۰ لیتر آب مصرف می شود که به صورت آبیاری تحت فشار و در گلخانه به صورت مه پاش اجرا می شود. هزینه راه اندازی این گلخانه ای ۲۵ تا ۳۰ میلیون تومان است و محصولی تمیز و بهداشتی بدون استفاده از کود، سم و کپک زدن تحویل دامدار می شود.(منبع خبر: اینجا و اینجا)
فیلم اول: دی ماه ۹۶
مهندس فرقانی- یزد
این طرح اولین واحد تولیدی علوفه هیدروپونیک استان یزد است و در شهرستان علی آباد شهرستان اشکذر یزد انجام شده است. برای اجرای آن ۳۰ میلیون تومان از بسیج سازندگی تسهیلات دریافت کرده است.(منبع خبر: اینجا و اینجا)
برامون مهمه بدونیم نظر شما درباره این مطلب چیه؟ لطفا به این مطلب امتیاز بدهید: ( )
با ما همراه شوید:
One Comment on “چند نمونه از تولید کنندگان علوفه هیدروپونیک”