انسولین های طبیعی

به گزارش نویاب؛ اشتباه نکنید. نمیخواهم بحث علمی مطرح کنم. دانشمندان سالهاست که برای تولید انسولین خوراکی طبیعی تلاش می کنند. ولی من میخواهم درباره چیز دیگری صحبت کنم.

اگر بیماری دیابت داشته باشید، هر کدام از فامیل ها و آشنایان چیزی برایتان تجویز می کنند. یکی می گوید عرق بوقناق بخور، یکی شیر شتر را پیشنهاد می دهد، یکی می گوید بامیه را بینداز داخل آب و صبح تا صبح بخور، یکی ارده را پیشنهاد می دهد و … . از نظر علمی تخصصی در این زمینه ندارم اما به صورت تجربی همه این روش ها را تست کردم و دیدم واقعا جواب می دهد و قند را پایین می آورد.

انسولین های طبیعی

اما مشکل کار اینجاست که نمی دانم اثر هرکدام از این موارد معادل چند واحد انسولین است. نتیجه این می شود که وقتی به اندازه همیشه انسولین می زنم، این مواد را هم می خورم، حس می کنم قندم بیش از حد افت می کند و مجبور میشوم آنقدر شیرینی بخورم که حالم بد نشود. تازه ماجرا همین جا تمام نمی شود. بعد که شیرینی خوردم، دوباره قندم زیادی بالا می رود و باید فکری برای کنترل قندم بکنم و با این داستان، قند خونم به صورت سینوسی بالا و پایین می رود!

ای کاش یک نفر اندازه گیری می کرد که یک مقدار مشخص از هر ماده غذایی معادل چند واحد انسولین عمل می کند و چقدر روی قند اثر دارد. با این کار، به راحتی می توانستم با مواد گیاهی و خوراکی قندم را کنترل کنم و خودم مقدار انسولینم را کنترل کنم.


برامون مهمه بدونیم نظر شما درباره این مطلب چیه؟ لطفا به این مطلب امتیاز بدهید: ( شما اولین نفر هستید که امتیاز می دهید Loading...)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *