ساختمان سازان چراغ اول را با بانک اقتصاد نوین روشن کردند.
نطفه ی تاسیس نخستین بانک خصوصی ایرانی به نوعی در نخستین سال پیروزی انقلاب اسلامی بسته شد. زمانی که در سال ۱۳۵۷ جمعی از مهندسان ساختمانی، شرکتی پیمانکاری تحت عنوان “استراتوس” تاسیس کردند.
سیدمحمد صدر هاشمینژاد از موثرترین چهره های استراتوس و مدیرعامل این شرکت در طول ۳دهه در اقتصاد کشور به یکی از متمول ترین افراد تبدیل شده است.

استراتوس پس از سالها توانست علاوه بر پروژه های داخلی پا به عرصه مشارکت و فعالیت در پروژه های خارجی بگذارد.
صدر هاشمی نژاد با سرمایه استراتوس در اواخر دهه ۷۰ به همراه چند شرکت ساختمانی دیگر نخستین بانک خصوصی کشور را به نام “اقتصاد نوین” تاسیس کردند.
این بانک نخستین بار در تاریخ ۲۹ الی ۳۱ تیرماه سال ۱۳۸۰، براساس مجوزات مأخوذه از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و سازمان بورس و اوراق بهادار، اقدام به پذیرهنویسی سهام می کند. سپس مجمع عمومی مؤسس بانک اقتصادنوین در ۱۳ مرداد ۱۳۸۰ برگزار و در تاریخ ۲۰ مرداد همان سال، با سرمایه اولیه به مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال در اداره ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری تهران، تحت شماره ۱۷۷۱۳۲ به ثبت می رسد.
بانک اقتصاد نوین دو سال بعد وارد بورس می شود تا به تعداد سهامداران آن افزوده شود.اما ایده ی ورود اقتصاد نوین به بورس از جانب حسین عبده تبریزی دبیرکل پیشین بورس تهران مطرح شد.
عبده تبریزی در کنار صدرهاشمی نژاد و شاه کلید بانکداری کشور یعنی جلال رسول اف مثلث موسسین نخستین بانک خصوصی کشور را تشکیل می دادند.
سهامداران اقتصاد نوین در ۳ گروه عمده ی گروه های ساختمانی،گروه های صنعتی و سایر سهامداران چرخ اقتصادِ اقتصاد نوین را به گردش در می آوردند.
اعضای هیئت مدیره
اعضای هیئت مدیره این بانک را این افراد تشکیل می دهند:
بهرام فتحعلی (رئیس هیأت مدیره) از شرکت تامین مسکن جوانان
سیدعبدالحسین ثابت (نائب رئیس هیأت مدیره) از شرکت سرمایه گذاری صنایع بهشهر ایران
سیدمحمد صدر هاشمینژاد (عضو هیأت مدیره) از شرکت سامانه گستر نوین
علی معنویراد (عضو هیأت مدیره) از شرکت ساختمان ایران
محمدهاشم بتشکن (مدیرعامل) از شرکت سرمایه گذاری ساختمان گروه صنایع بهشهرتهران
مطالب مرتبط:
برامون مهمه بدونیم نظر شما درباره این مطلب چیه؟ لطفا به این مطلب امتیاز بدهید: ( )
با ما همراه شوید: