ای کاش: آب انار غلیظ شده

رب انار بدون حرارت

چند روز پیش توی خونه صحبت این بود که غذاهایی که توی آنها به جای رب انار، آب انار می ریزند، خوش مزه تر هستند. یکی دیگه هم گفت علاوه بر این وقتی آب انار را این همه می جوشانند تمام ویتامین های خودش را از دست میده، یکی می گفت بعضی ها یه مقدار آب انار را توی فریزر نگه می دارند ولی حیف که نگه داشتن حجم زیاد آب انار برای کل سال کار سختی هست.

با خودم گفتم ای کاش کسی آب انار را بدون جوشاندن غلیظ می کرد!!! در این صورت هم مزه خودش را از دست نمی داد، هم حجمش کم میشد، هم ویتامین ها حفظ می شدند، هم خراب نمی شد.

بعد یادم اومد مدتی پیش فیلمی دیدم که با استفاده از یک پمپ خلا ساده میشه مایع را بدون دما جوشاند و رطوبتش را خارج کرد.

ای کاش یکی آب انار غلیظ شده را با پمپ خلا درست می کرد تا ببینیم چه مزه ای داره؟!

  • aparat
  • soroush
  • eitaa
  • Instagram
  • bale

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *