شیرینی پزی در قحطی

به گزارش نویاب؛ قناد ماجرای ما کار شیرینی پزی را از سال ۱۹۱۶ میلادی یعنی زمانی که دو سال از شروع جنگ جهانی اول گذشته آغاز کرد.

در آن زمان هر چند دولت ایران اعلام بی‌طرفی کرده بود اما از آنجا که حکومت احمدشاه قاجار قدرت چندانی نداشت کشور از  جنوب شرق و غرب کشور جولانگاه ارتش انگلیس، روسیه و دولت عثمانی شد. در این اوضاع نابسامان علی کارگاه کوچک شیرینی سازی را در بازار  کشوری قحطی زده آن هم با مواد اولیه شکر وآرد و مغزیجات تاسیس کد. دقیقاً در همان سالی که استعمار بریتانیا نقشه شوم نسل‌کشی مردم کشورمان را از طریق دامن زدن به قحطی بزرگ در سر می پروراند.

او مجبور بود مواد غذایی را از چنگال ارتش اشغالگر بیرون کشیده، بهترین فرآیند را روی آن انجام دهد و به دست مردم قحطی زده برساند. شیرین کردن کام مردم ایران آن هم در بدترین وضعیت تاریخ ایران در دو قرن اخیر، بزرگترین رسالت علی رهبر بود. شاید اصلا همین کار باعث ماندگاری این برند شد.

هر چند در آن زمان طی دو سال بین ۵ تا ۱۰ میلیون نفر یعنی بیش از ۴۰ درصد است جمعیت بیست میلیونی ایران بر اثر سوء تغذیه و بیماری از بین رفتند اما کارگاه شیرینی پزی او بر خلاف تصور همه رونق گرفت.

طولی نکشید که صداقت، پاکدستی و کیفیت برتر محصولاتش بر سر زبان ها افتاد و از سوی مردم لقب خلیفه گرفت…

ادامه را در ویدئوی زیر ببینید:

 


برامون مهمه بدونیم نظر شما درباره این مطلب چیه؟ لطفا به این مطلب امتیاز بدهید: ( شما اولین نفر هستید که امتیاز می دهید Loading...)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *