بومی سازی: قند پازلی

الآن همه تولید کنندگان قند عادت کرده اند که فقط حبه قندهای مکعبی تولید کنند. اما اگر کسی در این کار نوآوری انجام دهد، بعید نیست مورد استقبال مردم قرار بگیرد و بتواند بازار مناسبی پیدا کند. چیزی مثل تصویری که در بالا می بینیم، هم حق انتخاب بین قند سفید و قهوه ای را به مردم می دهد و هم با شکل پازلی خود محصول متنوعی را ارائه کرده است.

سعی کنیم در هر کاری که هستیم برای محصول خود مزیت رقابتی ایجاد کنیم.

  • aparat
  • soroush
  • eitaa
  • Instagram
  • bale

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *