ای کاش، دستگاه تشخیص مزاج سرد و گرم

حتما برای شما هم اتفاق افتاده که غذایی بخورید و بعد دچار سردرد بشوید و به شما گفته شود دلیلش این است که غذایی با مزاج سرد خورده اید و حالا باید خرما یا نبات یا یک چیز با طبع گرم بخورید تا خوب شوید.

بیشتر در طب ایرانی _ اسلامی ما به مساله مزاج و مزاج شناسی پرداخته می شد. اما اخیراً جایی می خواندم در علم جدید نیز با بررسی مشخص شده که سردی و گرمی مزاج را میتوان با PH خون مربوط دانست. به این صورت که PH طبیعی خون ۴/۷ هست، هر زمان غذایی بخوریم که این مقدار کمتر شود اصطلاحاً دچار سردی می شویم. اگر هم این مقدار بیشتر شود علائم گرمی بروز می کند.

علاوه بر علائم گرمی و سردی که شاید برای بعضی ها خیلی مهم نباشه، تنظیم PH بر عملکرد خیلی از قسمت های بدن تاثیر دارد.

با خودم فکر کردم در این زمانه که خیلی ها مرتب وزن، فشار خون و قند خون خود را چک می کنند و سعی می کنند با غذا یا دارو این پارامترها را تنظیم کنند، چرا دستگاهی ساخته نمی شود که PH خون را اندازه بگیرد تا بفهمیم الآن باید غذای مصرفی ما سرد باشد یا گرم؟!

نکته آموزشی: یکی از راه های رسیدن به ایده های جدید، توجه به «اخبار و دانستنی های علمی» است.


برامون مهمه بدونیم نظر شما درباره این مطلب چیه؟ لطفا به این مطلب امتیاز بدهید: ( شما اولین نفر هستید که امتیاز می دهید Loading...)

با ما همراه شوید:

  • aparat
  • telegram
  • soroush
  • eitaa
  • Instagram
  • bale
  • hamsa
  • idpay

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *