تولید سوسیس و کالباس گیاهی

سوسیس و کالباس گیاهی

بهمنی در خصوص مواد تشکیل دهنده سوسیس و کالباس گیاهی گفت: مواد تشکیل دهنده این فرآورده بیشتر غلات و سویا است که در آن علاوه بر این مواد، از طعم دهنده ها و چاشنی‌ها نیز استفاده شده است.
وی افزود: در این محصول از افزودنی‌های غیر مجاز استفاده نشده است و از نظر طعم، بافت و رنگ نیز در ظاهر با نمونه‌های گوشتی هیچ تفاوتی ندارد و به یقین می‌توان گفت که از لحاظ طعم از نمونه گوشتی خود بالاتر است.
مدیر عامل کارخانه گفت: مشابه گوشتی این فرآورده به صورت وکیوم شده و در حالت یخچالی قابلیت ماندگاری ۳۰ تا ۴۵ روز را دارد که با پیش بینی‌های انجام شده سعی بر این است که بتوان ماندگاری این محصول را تا ۶ ماه بالا برد.
سرمایه گذار کارخانه سوسیس و کالباس گیاهی در پایان افزود: تکنولوژی تولید سوسیس و کالباس گیاهی ، فقط در کشورهای آلمان، امریکا، انگلستان، کانادا و استرالیا وجود دارد و ایران ، ششمین کشوری است که این تکنولوژی را بدست آورده است .

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *